top of page

Suggesties

Voorgerechten

Wildkroket

Truffelmayonaise, mosterdsla, gepekelde ajuin

€ 16,00

Pompoensoep

Gerookt spek, chili olie

€ 9,00

Hertencarpaccio

Crème van rode biet, parmezaan, rucola, aoli, walnoot

€ 19,00

Hazenpaté

Uiencompote, geroosterd briochebrood en roggeverdoemmeke, limoengel

€ 16,00

Hoofdgerechten

Hert

Risotto met boschampignons, wildjus, gefrituurde pastinaak, rode biet

€ 32,00

Everzwijn

Ragout, veenbessen, amandelkroketjes, winterpee, spruiten, Doyenne peer

€ 28,00

Desserten

Appel

Millefeuille, gekarameliseerd, boerenjongens, sorbet van Granny Smith

€ 11,00

Chocolade brownie

Espuma van zoute karamel, vanille-ijs

€ 11,00

bottom of page