top of page
Suggesties
Voorgerechten
Wildkroket
Truffelmayonaise, mosterdsla, gepekelde ajuin
€ 16,00
Pompoensoep
Gerookt spek, chili olie
€ 9,00
Hertencarpaccio
Crème van rode biet, parmezaan, rucola, aoli, walnoot
€ 19,00
Hazenpaté
Uiencompote, geroosterd briochebrood en roggeverdoemmeke, limoengel
€ 16,00
Hoofdgerechten
Hert
Risotto met boschampignons, wildjus, gefrituurde pastinaak, rode biet
€ 32,00
Everzwijn
Ragout, veenbessen, amandelkroketjes, winterpee, spruiten, Doyenne peer
€ 28,00
Desserten
Appel
Millefeuille, gekarameliseerd, boerenjongens, sorbet van Granny Smith
€ 11,00
Chocolade brownie
Espuma van zoute karamel, vanille-ijs
€ 11,00
bottom of page